donderdag 15 mei 2014

Wie zijn we?

Hallo allemaal

Wij zijn Charlotte Roose, Nel Hillewaere en Emma Vandendaele. Eind dit academiejaar, juni 2014, ronden wij onze studies bachelor in het kleuteronderwijs af. Wij kozen voor onze bachelorproef het onderwerp 'Muzisch met media'. Het leek ons vernieuwend om met media in de klas te werken. We zijn met vele theorie├źn aan de slag gegaan om tot een mooi geheel te komen. 

Media wordt vaak gebruikt in klassen: digitaal bord, iPads, computerspelletjes... om het verwerken van de lessen wat aangenamer te maken. Wij willen het gebruik van media in de klas een muzische wending geven. We hebben de muzische aspecten gekoppeld aan het mediagebruik in klas en kwamen tot mooie resultaten. 

We hebben een koffer vol muzische mediakleuren ontworpen die kan gebruikt worden in de kleuterklas. We hebben zaken gemaakt die in de meest voorkomende thema's doorheen het jaar kunnen gebruikt worden. Onze bedoeling is om via deze blog onze koffer te promoten. 
Het is de moeite waard! 
Via deze weg willen we onze koffer uitlenen aan scholen en klassen die interesse hebben om dit uit te proberen. U kan ons altijd vrijblijvend contacteren via e-mail: 

roose_charlotte@hotmail.com (wonende in Kortemark)
nel.hillewaere@hotmail.com (wonende in Hooglede) 
emma_vandendaele@hotmail.com (wonende in Tielt)

Vele groetjes 
Het muzische mediateam! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten